Autoriseret FIAT forhandler / Værksted
Autoriseret Citroen værksted og Speciale i Peugeot

Hareskovvej 20
4400 Kalundborg
Tlf.:59515259
Info@kjautocenter.dk

Værksted

Autoriseret Fiat og Citroën værksted
-også speciale i Peugeot

Vores værksted lægger stor vægt på kvalitet og brug af originale reservedele, samtidig med at du får den velkendte gode service.

Vi er autoriseret Fiat og Citroën serviceværksted og lever op til importørenes høje kvalitetskrav.

Derudover har vi speciale i reperationer og vedligehold af Peugeot.

Vores medarbejdere sætter altid kvalitet og den rigtige rådgivning højt, samtidig med at vi forsøger holde omkostningerne nede, så det behøver ikke at være dyrt at vedligeholde din bil på et autoriseret Fiat værksted.


Vores mekanikere og teknikere,
deltager løbende i efteruddannelse, så Der er ingen grund til bekymring for vores mekanikeres kompetencer, når du vælger et autoriseret værksted. Vores medarbejdere bliver løbende uddannede, så de på bedste vis kan diagnosticere og reparere din bil. Desuden vil de gennem løbende kurser blive introduceret til den nyeste teknologi på markedet, så du trygt kan overlade din bil til værkstedet.

Service

Originale Fiat reservedele, for længere levetid

Alle bilens dele, lige fra den helt almindelige pære til de mest komplekse elektroniske komponenter, er lavet til at fungere i perfekt harmoni med hinanden. For at sikre din sikkerhed såvel som din Fiats levetid og driftssikkerhed bruger vi naturligvis originale Fiat reservedele. Disse reservedele er kontrolleret og testet af Fiat, for at sikre de lever op til de strenge krav. Endnu en bonus ved at få udført autoriseret service på vores Fiat værksted er at din bil, til stadighed lever op til miljø standarderne for netop din model.

Vi servicere og reparere køretøjer med brug af originale dele fra fra Mopar® - Fiat Group Automobiles. Dette er med til at give vores kunder en kompetent og professionel service.

Dette betyder blandt andet:

Reparationsarbejde af kvalitet, alle reparationer udføres i henhold til kvalitetsstandarderne og certificeres med en afsluttende inspektion.

Alt reparationsarbejde planlægges efter dine og værkstedets krav, så vi kan overholde den aftalte tid for at levere din bil tilbage til dig. Din bil bliver gennemgået, mens du er til stede, for at kontrollere dens tilstand, og du kan tale med vores værksted om hvilket arbejde, der skal laves og hvilke yderligere servicer, der er nødvendige.

Husk, vi kender din bil, og vi kan hjælper derfor gerne med alle former for reparationer. takket være vores meget dygtige eksperter og tekniske databaser.

Garanti

Prisen på din nye Fiat omfatter en 24 måneders garanti, som løber fra bilens første registreringsdato, og har ingen kilometerbegrænsning.

Garantien dækker produktionsfejl, som vil blive udbedret uden omkostninger med originale dele eller ombytterdele.

Det arbejde, der er omfattet af garantien, udføres af vores værksted, og omfatter følgende:
reparation eller udskiftning af den defekte del; arbejdstiden der bruges i forbindelse med udskiftning eller reparation; eventuelle forbrugsmaterialer, som skal bruges til at udføre garantireparationen.

Lakgaranti
Lakgarantien omfatter produktionsfejl i lakken og gælder i 36 måneder fra du overtager bilen. Garantien omfatter hel eller delvis om-lakering af bilen for at fjerne evt. Uregelmæssigheder i henhold til producentens standardbetingelser.

Rustgaranti
Bilens karrosseri er dækket af en rustgaranti, som dækker mod korrosion, som er opstået indefra og ud.
Garantien dækker reparationer og/eller udskiftning af originale dele i karrosseriet, som er beskadiget af gennemtrængt rust og er gældende i 8 år, fra den dag du overtager bilen.

Vi anbefaler, at du læser nærmere om betingelserne for dækningen i din servicebog.

Kalundborg-Jyderup Autocenter

Autoriseret Fialt forhandler og Citroên Serviceværksted